Програма All Inclusive

Лято 2020 г.

Основен ресторант:

♦ Закуска: 07:30 ч. – 10:00 ч.

♦ Обяд: 12:30 ч. – 14:00 ч.

♦ Вечеря: 18:30 ч. – 21:00 ч.

Голямо разнообразие от топли и студени ястия, хрупкави салати, добре познати ястия от интернационалната кухня, леки десерти, пресни плодове, зеленчуци на скара, сочни стекове на скара и риба в зоната за шоу кукинг.

Три тематични вечери и специално детско меню.

Предлагат се също: наливно вино /бяло, розе и червено/, наливна бира, местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, мляко, топъл шоколад, кафе и голямо разнообразие от билкови и плодови чайове.

Лоби бар:

♦ Напитки: 08:00 ч. – 23:00 ч.

Стилният ни Лоби бар е чудесно място да се насладите на различни напитки през деня и вечерта. Можете да избирате между вносни и местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, сокове, коктейли, фрешове, топли напитки (кафе, капучино, мляко, какао, мокачино, топъл шоколад). Специално място е и терасата на Лоби бара, където можете да се насладите на впечатляващи залези.

♦ Лека закуска: 10:30 ч. – 12:00 ч. 

Можете да опитате вкусни сладкиши, пайове, сладки и солени бисквити.

Бар на басейна:

♦ Напитки: 10:00 ч. – 18:00 ч.

Докато се наслаждавате на слънчевите лъчи край басейна, можете да се освежите с напитка от Пул бара. Намира се до големия външен басейн и предлага местни алкохолни напитики, безалкохолни напитки, сокове, коктейли, топли напитки (кафе, капучино, мляко, какао, мокачино, топъл шоколад).

Барбекю Бар:

♦ Напитки: 21:00 ч. – 23:00 ч.

Предлагат се местни алкохолни напитики, безалкохолни напитки, сокове, коктейли, топли напитки (кафе, капучино, мляко, какао, мокачино, топъл шоколад).

♦ Хранене: 11:00 ч. – 17:00 ч.

На разположение на гостите са топли и студени сандвичи, пица и разнообразие от сезонни плодове.

Винен бар:

♦ Винена дегустация: 18:00 ч. – 19:00 ч.

По време на престоя си, гостите ни могат да опитат една винена дегустация с резервация поне 1 ден предварително на Рецепция. 


Допълнителни услуги, включени в програмата:

За да съхранят неповторимостта на миговете, прекарани в хотел “Феста Виа Понтика”, нашите гости имат възможността да избират от множество забавления.

♦ Външен плувен басейн, разположен в парка на хотела. На разположение на гостите са шезлонги и чадъри.

♦ Пакет Плаж – чадъри и шезлонги на плажа пред хотела.

♦ Зона за деца с мини водни пързалки.

♦ Зала за релакс.

♦ Вътрешен плувен басейн – намира се в Зоната за релакс и в близост до Медицинския център.

♦ Фитнес – за да се чувстват гостите ни в добра форма по време на почивката си, предлагаме фитнес зала с бягаща пътека, велоергометър и др.

♦ Анимация, съобразена с противоепидемичните мерки към момента – през летния сезон, хотелът предлага разнообразна дневна и вечерна анимация за деца и възрастни. Дневната анимация включва водна гимнастика, аква аеробика, волейбол. Анимационната програма е подходяща за различни възрастови групи /напр. 3-5 г., 6-12 г., 12-17 г.(тийнейджъри)/.

♦ Wi-Fi – безжична интернет връзка е на разположение в целия хотел, така че нашите гости могат да споделят своите спомени всеки ден, в реално време.

♦ Многофункционално игрище.

♦ Сейфове в стаите.

♦ Градина за отдих и разходки.


Допълнителни услуги, които НЕ са включени в програмата:

♦ Всички напитки от Винена листа и А-ла-карт менюто /8:00 ч. – 00:00 ч./.

♦ Зона за релакс – сауна, парна баня, масажи, козметични процедури.

♦ Медицински процедури и терапии в Медицинския център на комплекса.

♦ Студио за красота – фризьор, маникюр, педикюр, козметик.

♦ Кърпи за басейна – гостите могат да се сдобият с кърпа за басейна срещу депозит.

♦ Конферентна зали – за информация и резервации на конферентни услуги, моля, свържете се с Рецепция.

♦ Специална секция в Музея на виното за продажба на вина и сувенири.

♦ Телефонни обаждания – цената на обажданията е според зоната на страната. Можете да получите повече информация от информационната папка в стаята си.

♦ Медицинско обслужване (доктор на повикване 24 часа в денонощието) – При нужда, гостите трябва да се свържат с Рецепция чрез набиране на (9) от телефона в стаята.

♦ Трансфери.

♦ Такси услуги.

♦ Наем на кола.

♦ Паркинг – цената е 10 лв. на ден и е до изчерпване на местата.


Важна информация:

♦ Настаняването в хотела се осъществявта след 14:00 ч. а освобождаването на стаите – до 12:00 ч. Ранно настаняване и късно напускане се потвърждават при възможност и е възможно да се таксуват допълнително. За повече информация, моля, свържете се с Рецепция или изберете (9) от телефона в стаята си.

♦ При настаняване, ще получите All Inclusive гривна. Следва да я носите през целия си престой в хотела, за да се възползвате от всички услуги. Изгубена гривна се таксува на Рецепция.

♦ Ползването на програмата All Inclusive A-La-Carte е на Ваше разположение от 14:00 ч. /времето за настаняване/ до 12:00 ч. /времето за освобождаване/.

♦ От съображения за сигурност, не е разрешено използването на стъклени чаши и бутилки в зоните на басейните.

♦ Сух пакет за закуска, обяд или вечеря предлагаме на всички наши гости, които няма да бъдат в хотела за определено хранене. Моля, заявете ги поне ден предварително на Рецепция до 20:00 ч.

♦ Необходимо е да направите резервация за винената дегустация във Винения бар, поне 1 ден предварително.

♦ Молим Ви, да не оставяте лични вещи и кърпи без надзор край басейните, т.к. ще бъдат прибирани и съхранявани от спасителя на басейна.

♦ Някои от съоръженията е възможно да не работят през ниския (неактивен) сезон.