Предишна
Следваща

ТЕАТЪРЪТ ИМА НОВ ДОМ В СОФИЯ

Посрещаме есента с поредица от театрални вечери през октомври и ноември в съчетание с вечеря в уютния ресторант на хотел „Феста София“ на столичния булевард България

От 1-ви октомври започват представления на хитови театрални стендъп комедии и спектакли, които ще продължат през двата месеца и ще се провеждат в ресторанта на четиризвездния хотел „Феста София“. Положителните емоции и солидна доза смях са гарантирани със специалните гости на събитието – актрисата Яна Огнянова, радиоводещата Богдана Трифонова, актрисата и автор Здрава Каменова, актьорът Ники Урумов, социоложката Мира Радева, Маестро Александър Кипров и актьорът Кирил Бояджиев. В края на спектакъла гостите ще имат възможността да се запознаят лично с актьорите и да им споделят впечатленията си, а след това като идеален завършек на вечерта да се насладят на една изискана вечеря в приятна компания.

Новото амплоа на столичния хотел идва в отговор на търсенето на публиката за комбиниране на насладата от приятна вечеря с невероятното присъствие на актьорите, завладяващи и интригуващи сюжети. Програмата включва съвременни формати на представления като стендъп комедии, шоу-спектакли, моноспектакли и авторски спектакъл.

Театралното изкуство със своите древни корени и до днес е неразделна част от градския живот, давайки ни възможност да спрем за миг забързаното ежедневие и да преоткрием себе си. От „Феста София“ ни предлагат да посветим октомврийските и ноемврийските четвъртъци на специалната връзка между артиста и публиката и да се потопим в пленяващата атмосфера на театралното представление.

Първото откриващо представление на 1 октомври ще бъде посветено на жената, а именно „Жената е странно животно“ с творческия тандем Здрава Каменова и Яна Огнянова. По комичен начин те защитават идеята, че жената е способна на всичко, независимо от това в какъв период от живота си се намира и какво изпитва. Представлението се играе вече шести творчески сезон, винаги пред пълен салон на камерната зала в театър „Сълза и смях.“

С това свое начинание „Феста Хотели“ застава още веднъж зад идеята, която популяризира това лято, а именно подкрепата си към талантливите български творци, предоставяйки им поле за изява с цел разпространение на общочовешките ценности и добродетели, които са заложени в основата на киното и театъра. През август хотел „Феста Виа Понтика“ в град Поморие беше домакин на Фестивала на българското кино в Поморие, а сега столичният хотел „Феста София“ ще приветства откриването на едно ново и ярко събитие – театрални вечери на чаша вино.

ПЪЛНА ПРОГРАМА НА СЪБИТИЯТА И БИЛЕТИ

НАЧАЛО НА ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА: 19:30 Ч. В РЕСТОРАНТ "ФЕСТА СОФИЯ"

ПРОФЕСИЯ БАЩА /29.10/

„Помощ, имам две деца! /Дневникът на един баща/” е една история за всеки, който е, ще бъде, имал е, или има баща. Истерично смешна и сърдечна среща с един мъж, който остава вкъщи с двете си малки деца, за да даде възможност на жена си да прави кариера. В тежката битка между мъжкото начало и дълга към семейството, кое надделява?

АПЕТИТ /05.11/

Дали можеш да започнеш на чисто по средата на живота си, когато си жена на 40, без мъж до себе си и без кариера, но пък с няколко излишни килца отгоре? Каква е цената на това да се отърсиш от илюзиите и да се изправиш лице в лице със себе си? Гледайте водещата на сутрешния блок на БГ Радио Богдана Трифонова и номинираната за Икар Здрава Каменова.

КЪСМЕТЪТ НА КУКУВИЦАТА /12.11/

Тази вечер е особено важна за две особени кукувици. Едната ще представи новата си, най-значима книга пред публика, а другата ще изнесе мечтания си първи рок концерт... Или поне така смята всяка, докато не разбират, че сцената е една, събитията им са дублирани и в залата няма никой, който да разреши проблема им.

НЕ ЗАЛАГАЙ НА АНГЛИЧАНИТЕ /19.11/

Театралната комедия, която пожъна небивал успех в САЩ и Канада ще гостува в хотел Феста София на 19 ноември от 19:30 ч. Забавни ситуации, закачки, подмятания със завидно чувство за хумор и самоирония! Трима приятели, болезнено увлечени по футболните залагания, с различни прогнози за предстоящ футболен мач.

ЖЕНАТА Е СТРАННО ЖИВОТНО /26.11/

Жената може всичко, независимо как се чувства! Творческият тандем Здрава Каменова и Яна Огнянова ще провокират отново, с развихрената си фантазия на тема женската същност, всички зрители, които не успяха да присъстват на първото представление на 1 октомври на великолепната комедия „Жената е странно животно“.