Предишна
Следваща

ТЕАТЪРЪТ ИМА НОВ ДОМ В СОФИЯ

Посрещаме есента с поредица от театрални вечери през октомври и ноември в съчетание с вечеря в уютния ресторант на хотел „Феста София“ на столичния булевард България

От октомври започнаха представления на хитови театрални стендъп комедии и спектакли, които се провеждат в уютната и спокойна обстановка на ресторанта в четиризвездния хотел „Феста София“. Програмата е обявена до края на месец ноември, а съвсем скоро ще са известни и предколедните заглавия.
Положителни емоции и солидна доза смях са гарантирани с нашумелите актьори – Яна Огнянова, Богдана Трифонова, Здрава Каменова, Калин Попов, Васил Драганов, Иля Пепеланов, Милица Гладнишка и Васил Спасов.

В края на спектаклите гостите ще имат възможността да се запознаят лично с актьорите и да им споделят впечатленията си, а след това като идеален завършек на вечерта да се насладят на една изискана вечеря в приятна компания.

Новото амплоа на столичния хотел идва в отговор на търсенето на публиката за комбиниране на насладата от приятна вечеря с невероятното присъствие на актьорите, завладяващи и интригуващи сюжети. Програмата включва съвременни формати на представления като стендъп комедии, шоу-спектакли, моноспектакли и авторски спектакъл.

Театралното изкуство със своите древни корени и до днес е неразделна част от градския живот, давайки ни възможност да спрем за миг забързаното ежедневие и да преоткрием себе си. От „Феста София“ ни предлагат да посветим октомврийските и ноемврийските четвъртъци на специалната връзка между артиста и публиката и да се потопим в пленяващата атмосфера на театралното представление.

С това свое начинание „Феста Хотели“ застава още веднъж зад идеята, която популяризира това лято, а именно подкрепата си към талантливите български творци, предоставяйки им поле за изява с цел разпространение на общочовешките ценности и добродетели, които са заложени в основата на киното и театъра. През август хотел „Феста Виа Понтика“ в град Поморие беше домакин на Фестивала на българското кино в Поморие, а сега столичният хотел „Феста София“ ще приветства откриването на едно ново и ярко събитие – театрални вечери на чаша вино.

ПЪЛНА ПРОГРАМА НА СЪБИТИЯТА И БИЛЕТИ

НАЧАЛО НА ПРЕДСТАВЛЕНИЯТА: 19:30 Ч. В РЕСТОРАНТ "ФЕСТА СОФИЯ"

КЪСМЕТЪТ НА КУКУВИЦАТА /12.11/

Тази вечер е особено важна за две особени кукувици. Едната ще представи новата си, най-значима книга пред публика, а другата ще изнесе мечтания си първи рок концерт... Или поне така смята всяка, докато не разбират, че сцената е една, събитията им са дублирани и в залата няма никой, който да разреши проблема им.

НЕ ЗАЛАГАЙ НА АНГЛИЧАНИТЕ /19.11/

Театралната комедия, която пожъна небивал успех в САЩ и Канада ще гостува в хотел Феста София на 19 ноември от 19:30 ч. Забавни ситуации, закачки, подмятания със завидно чувство за хумор и самоирония! Трима приятели, болезнено увлечени по футболните залагания, с различни прогнози за предстоящ футболен мач.

ЖЕНАТА Е СТРАННО ЖИВОТНО /26.11/

Жената може всичко, независимо как се чувства! Творческият тандем Здрава Каменова и Яна Огнянова ще провокират отново, с развихрената си фантазия на тема женската същност, всички зрители, които не успяха да присъстват на първото представление на 1 октомври на великолепната комедия „Жената е странно животно“.

АПЕТИТ /03.12/

Дали можеш да започнеш на чисто по средата на живота си, когато си жена на 40, без мъж до себе си и без кариера, но пък с няколко излишни килца отгоре? Каква е цената на това да се отърсиш от илюзиите и да се изправиш лице в лице със себе си? Гледайте водещата на сутрешния блок на БГ Радио Богдана Трифонова и номинираната за Икар Здрава Каменова.

ПРОФЕСИЯ БАЩА /10.12/

„Помощ, имам две деца! /Дневникът на един баща/” е една история за всеки, който е, ще бъде, имал е, или има баща. Истерично смешна и сърдечна среща с един мъж, който остава вкъщи с двете си малки деца, за да даде възможност на жена си да прави кариера. В тежката битка между мъжкото начало и дълга към семейството, кое надделява? Дали ще оцелее, дали ще се пречупи?

ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ /17.12/

Ще чуете красиви мелодии, напоени с романтика, усмивки, щипка дързост и празничен дух! Тандемът Милица Гладнишка и Васил Спасов твори и радва публиката си повече от 10 години. Майстори на шоуто и красивите мелодии, те ще ви накарат да забравите за всичко сиво и да се потопите в цветовете на музиката!