Мечтаете за незабравима сватба и неповторима брачна церемония, след които ще останат хиляди спомени?
Ние във Феста Хотели ще Ви помогнем да превърнете мечтата си в реалност!

За повече от 10 години основната цел на екипа ни е превръщането на Вашите специални моменти в спомени. Разбираме, че всяка сватба трябва да бъде индивидуално пригодена и ние можем да предложим най-добрата подкрепа и напътствие, за да направим деня ви специален.

За нас, най-важният момент в планирането на една сватба, е запознанството Ни с младоженците. На първата ни среща, ние се стараем да разберем какво предпочитат, какви са техните представи и виждания, за най-прекрасния им ден. За това, нека този текст, бъде Вашата първа среща с нас! От сърцето на Витоша и Рила до плажовете на Черно море, нашите хотели предлагат множество ненадминати условия за Вашия сватбен ден.

Ако сте готови да започнете живота си заедно, ние от Феста Хотели Ви очакваме с нетърпение, за да Ви вдъхновим по пътя с добре познати дестинации, иновативно планиране и творчески предложения.

Мечтаете за класическа обстановка, в която да отпразнувате любовта си? Или желаете традиционно събитие с вечеря и танци в елегантен ресторант? Независимо от стила, който предпочитате, Феста Хотели е идеалното място за Вашия специален ден.

Ние във Феста Хотели знаем, че успехът на Вашата сватба се състои в детайлите и в тази връзка предлагаме набор от услуги, планиране на всеки детайл, както и партньори, които да изпълнят всички Ваши желания. От класически менюта до иновативна и съвременна кухня, нашите кулинарни специалисти ще превърнат Вашия специален ден в незабравим спомен.

Планирайте Вашата сватба с нас!

Свържете се с нас, ние ще отговорим на Вашите въпроси и заедно ще решим как да организираме сватбеното Ви тържество.

Подобни оферти