Уважаеми гости и партньори,

Във време, в което България се намира в една безпрецедентна и кризисна ситуация, заради върлуващия по света и у нас Коронавирус, на първо място бихме искали да използваме възможността да изкажем своите благодарности към всички медицински лица, към всички лекари, към всички медицински сестри, към всички санитари и доброволци, които са на горещата първа линия!

За всички нас, като общество от първостепенно значение е излизането от здравната криза, в която се намираме в момента, за това и дисциплинирано се придържаме към препоръките и мерките от Оперативния щаб в България, Световната здравна организация и местните здравни служби.

За да ограничим разпространението на пандемията и да подсигурим спокойствието на нашите гости и служители, предприехме крайни, но наложителни мерки.

Бихме искали да ви уверим, че следим всички събития ежедневено и ще ви информираме своевременно за всички промени.

Силно вярваме, че скоро отново ще имаме честта и привилегията да посрещнем Вас – нашите гости.

Временно затворени обекти

  • Хотел „Феста София“ е временно затворен до 13.04.
  • Планинските хотели – „Феста Уинтър Палас“ и „Феста Чамкория“ са временно затворени до 13.04.
  • Сезонните летни комплекси – „Феста Панорама“ в гр. Несебър, „Феста Виа Понтика Ризорт“ и „Феста Поморие Ризорт“ в гр. Поморие – не работят и се подготвят усилено за предстоящия летен сезон.

Анулации

Всички наши гости, които са направили директни резервации и са засегнати от наложителното затваряне, ще бъдат уведомени и ще им бъде предложено преместване на престоя за други дати. Нашият екип „Маркетинг и продажби“ е на разположение да съдейства за всичко необходимо. Гостите, които са направили резервациите си през туроператор или туристическа агенция, вкл. OTA., учтиво молим да се свържат директно с тях.

Предстоящи и бъдещи резервации

Спокойствието и комфорта на нашите гости винаги е бил основен приоритет за нас. В тази връзка имаме удоволствието да съобщим, че имате възможността да се възползвате от специални отстъпки и гъвкави политики на анулация при бъдещи резервации. Разгледайте нашата страница с оферти: https://festahotels.com/vsichki-oferti/ 

До скоро

Вярваме, че ще преминем през тези тежки времена заедно. Пазете се, грижете се за хората около Вас и бъдете здрави! С нетърпение очакваме да Ви посрещнем отново във „Феста Хотели“, за да се радваме заедно на много положителни емоции, страхотни събития и незабравими спомени! Благодарим Ви за лоялността и разбирането!

 

С Уважение,

Екипът на Феста Хотели