Предишна
Следваща

Детайли

Описание

 

Основен ресторант:

♦ Закуска: 08:00 ч. – 10:00 ч.

Бюфетът на закуска включва голямо разнообразие от топли и студени ястия и вкусни пресни плодове.

Стартирайте деня си със сладки и солени закуски, зърнени храни, пресни сезонни плодове, плодове, масло, конфитюр, мед, студени плата с колбаси и сирена, английска закуска, пресни зеленчуци, бъркани яйца, пържени яйца, варени яйца, бекон, сандвичи (със сирене, кашкавал, шунка).

Мляко, топъл шоколад, кафе, голямо разнообразие от плодови чайове и безалкохолни напитки също са на разположение на всички гости.

Ресторантът разполага с открита тераса и изглед към басейна.

♦ Обяд: 12:30 ч. – 14:00 ч.

За обяд нашето меню включва широка гама от вкусни салати, предястия и основни ястия, леки десерти, пресни плодове, гриловани зеленчуци, сочни месни предложения на скара и разнообразие от риби.

♦ Лека закуска: 16:00 ч. – 17:00 ч.

Гостите на хотела могат да се насладят на разнообразие от леки закуски, сладкиши и крекери.

♦ Вечеря: 19:00 ч. – 21:00 ч.

Заповядайте на вечеря с богата селекция от международни и местни ястия, вегетариански ястия и плата със сирена и колбаси, пресни плодове и вкусни десерти са на разположение на всички гости по време на вечеря.

Веднъж седмично се организира и тематична българска вечеря на бюфет.

 

Бар в ресторанта:

♦ Напитки: 10:00 ч. – 22:00 ч.

Този бар е разположен в ресторанта и предлага наливно вино, наливна бира, местна водка, безалкохолни напитки, сокове, коктейли, топли напитки (кафе, капучино, мляко, какао, мокачино, топъл шоколад) и др.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ОЛ ИНКЛУЗИВ ПРОГРАМАТА:

 

За да съхранят неповторимостта на миговете, прекарани в хотел „Гардения Хилс”, нашите гости имат възможността да избират от множество забавления.

♦ Открит басейн със зона за деца. На разположение на гостите са шезлонги и чадъри.

♦ Анимация – през летния сезон хотелът предлага дневна и вечерна развлекателна програма за деца и възрастни. Дневната анимация включва водна гимнастика, водна аеробика, волейбол. Вечерната програма включва: танцово шоу, бинго, тематични игри.

♦ Мини клуб – малките ни гости ще се насладят на своята почивка в напълно оборудвания мини клуб, където нашите аниматори организират мини дискотека и различни игри.

♦ Wi-Fi – безжичен интернет е на разположение в общите части на хотела.

♦ Трансфери до плажа по график на хотела.

♦ Паркинг.

♦ Волейболно игрище.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В ОЛ ИНКЛУЗИВ ПРОГРАМАТА:

 

♦ Всички напитки от Винената листа и менюто на бара.

♦ Пране и химическо чистене – можете да откриете ценоразписа в стаята си. За повече информация, моля, обърнете се към Рецепция.

♦ Медицинско обслужване (доктор на повикване 24 часа в денонощието) – при нужда, гостите трябва да се свържат с Рецепция чрез набиране на (9) от телефона в стаята.

♦ Трансфери.

♦ Такси услуги.

♦ Наем на кола.

♦ Мини маркет.

 

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

 

♦ Настаняването в хотела се осъществява след 14:00 ч. а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. Ранно настаняване и късно напускане се потвърждават при възможност и е възможно да се таксуват допълнително. За повече информация, моля, свържете се с Рецепция или изберете (9) от телефона в стаята си.

♦ При настаняване, ще получите Ол Инклузив гривна. Следва да я носите през целия си престой в хотела, за да се възползвате от всички услуги. Изгубена гривна се таксува на Рецепция.

♦ Ползването на програмата Ол Инклузив е на Ваше разположение от 14:00 ч. /времето за настаняване/ до 12:00 ч. /времето за освобождаване/.

♦ От съображения за сигурност, не е разрешено използването на стъклени чаши и бутилки в зоните на басейните.

♦ Сух пакет за закуска, обяд или вечеря предлагаме на всички наши гости, които няма да бъдат в хотела за определено хранене. Моля, заявете ги поне ден предварително на Рецепция до 20:00 ч.

♦ Молим Ви, да не оставяте лични вещи и кърпи без надзор край басейните, т.к. ще бъдат прибирани и съхранявани от спасителя на басейна.

♦ Някои от съоръженията е възможно да не работят през ниския сезон.