Гардения Хилс 3*

Разположен в подножието на Стара Планина, хотел “Гардения Хилс” е само на 2 км. от центъра на Слънчев бряг. Мястото е популярно с чистия въздух, който се дължи на специално течение в тази област. Комплексът е построен през 2013 год. и посреща първите си гости през 2017 год. Летище Бургас е на 35 км., а Несебър – на 8 км., само 20 мин. с кола. Хотелът предлага спокойствиe, тишина и красива морска гледка към залива на Слънчев бряг и се състои от няколко блока в традиционен български стил на 3 и 4 етажа. Гостите могат да избират между 34 Студиа, 53 Едноспални Апартамента и 16 Двуспални Апартамента. Помещенията се отличават с изчистено обзавеждане в свежи цветове. Всички са оборудвани с климатик, телевизор и телефон. Баните са обзаведени с душ кабина, тоалетна и всички необходими хотелски консумативи. Сейфове са на разположение на рецепция.

На разположение на гостите са: ресторант с отворена тераса, мини шоп, външен басейн с шезлонги и чадъри. Всеки ден по график на хотела се организират безплатни трансфери до плажа.

Стаи

Оферти

No deals found

No deals found

Заведения

Слънчев бряг

Festa Gardenia Hills

The Corporate Reputize Index™ is an aggregate score measuring the reputation of all your properties at a given point of time. It is based on data aggregated from more than 100 online sources for each of your properties. more...

Reputize Index™
Festa Gardenia Hills
75.8/ 100
438 reviews