Септемврийски празници „Българско и Родно” в хотел "Феста Уинтър Палас" - к.к. Боровец

Период на настаняване :

18.09.2020 г. – 23.09.2020 г. /вкл./

Минимален престой 2 нощувки

♦ Настаняване в Двойна стая Делукс, с включена закуска и вечеря – 178 лв. на човек, за 2 нощ.

♦ Настаняване на деца от 5 г. до 12 г. на редовно или допълнително легло, с включена закуска и вечеря – 97 лв. за 2 нощ.

♦ Деца до 5 год, с включена закуска и вечеря, се настаняват безплатно.

♦ Настаняване на трети възрастен на допълнително легло, с включена закуска и вечеря – 145 лв. за 2 нощ.

♦ Единично настаняване в Двойна стая Делукс, с включена закуска и вечеря – 222 лв. на човек, за 2 нощ.

Доплащане за настаняване в Джуниър Суит 30 лв. на помещение, за 2 нощ. /мин. настаняване 2-ма възр., макс. настаняване 2ма възрастни + 2 деца или 3-ма възрастни;

Доплащане за настаняване в Апартамент 40 лв. на помещение, за 2 нощ. /мин. настаняване 2-ма възр., макс. настаняване 2ма възрастни + 2 деца или 3-ма възрастни;


Пакетните цени включват:

♦ 2 нощувки със закуска и вечеря;

Специална BBQ вечеря в събота /19 Септември/;

Урок по народни танци в събота /19 Септември/ с продължителност 60 минути. За урока са подсигурени носии и професионален учител хореограф. Уроците се провеждат при група от минимум 4 човека.

♦ Ползване на вътрешен басейн, сауна, парна баня, релакс стая, фитнес, контрастни душове, шокови ведра;

♦ Ползване на сейф;

♦ Ранно настаняване след 11:00 ч. и късно напускане до 16:00 ч. при предварителна заявка и потвърждение от хотела;

15% отстъпка от цените от а‘ла карт менюто в BBQ Ресторанта или в Основния Ресторант на хотела;

♦ Курортна такса, застраховка, ДДС;


Уникални, неповторими и завладяващи българските народни танци се предават от поколение на поколение и до днес са любими на малки и големи. Специално за всички наши гости в Събота /19 Септември/ от 14:00 ч. до 15:00 ч., ще организираме занимания по български народни танци за малки и големи. Ще можете да се запознаете с традиционните български хора и ръченици, да разучите техните основни стъпки и да участвате в изиграването им, заедно с професионален хореограф Борислав Искрев – ръководител на ансамбъл „Самоков”. А за да се потопите напълно в магията на българския народен танц, сме подсигурили и традиционни български носии.

Вечерта след танците Ви очакваме в BBQ Ресторанта в хотел „Феста Уинтър Палас“.

Какво ще кажете за едно нестандартно място за BBQ вечеря с приятели и специалитети, приготвени на дървени въглища …. можете да се настаните в старовременни дъбови бъчви, където сами и по ваш вкус да си приготвите барбекюто или да се доверите на нашите професионалисти.

И това не е всичко. Ние ще помогнем при съчетаването на всяко ястие с подходящото вино, пристигнало от специално селектираната изба на „Черноморско злато“.


Условия за плащане:

♦ Резервациите се считат за потвърдени след предплащане на 100 % от сумата в срок до 24 часа след потвърждение от страна на „Феста Хотели“ АД.

Анулации и NO SHOW:

♦ При анулация получена по което и да е време след получаване на потвърждението и извършване на плащане, авансово заплатената сума не подлежи на възстановяване.


Специалните oферти не се комбинират с други промоции и намаления!