УСЛОВИЯ ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИИ, АНУЛАЦИИ И ПЛАЩАНЕ:

Резервация се гарантира при заплащане на 50% от сумата в срок до 3 (три) работни дни след получаване на потвърждение от страна на Феста Хотели, а останалите 50% са дължими не по-късно от 7 (седем) дни преди датата на настаняване. При приемане на резервация по-малко от 7 (седем) дни преди датата на настаняване се изисква 100% депозит.

АНУЛАЦИИ:

До 7 дни преди датата на настаняване, анулациите са безплатни. След изтичане на този период се удържа 1 (една) нощувка неустойка. При неявяване се задържа цялата сума по резервацията. Изключение правят промоционалните оферти, за които има обявени допълнителни условия за плащания и анулации. Моля, запознайте се с условията за промени и анулации, според предоставената Ви оферта.

ГАРАНЦИОНЕН ДЕПОЗИТ:

Хотелът изисква депозит в размер на 1 нощувка /Цена Рецепция, за хотел /“Феста София“ – 50 EUR/ или авторизация на кредитна/дебитна карта за същата сума, като гаранция за използване на допълнителни услуги в хотела, причинени щети и т.н. Съответният депозит се възстановява на госта при напускане на хотела, когато се установи, че в стаята няма липси и повреди, причинени от госта, както и липса на сметка за ползвани допълнителни услуги.
Авторизираните суми могат да отнемат от 5 до 7 работни дни, за да бъдат отблокирани от банковата институция. Хотелът не носи отговорност за каквито и да било последващи такси от страна на обслужващата банка на картодържателя.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

1. Общи условия за онлайн резервации.
Посочените условия са валидни при резервиране на хотелско настаняване и закупуване на подаръчни ваучери през централната резервационна платформа на „Феста Хотели“ АД – www.festahotels.com. В случай, че са налични промоционални цени е възможно да бъдат валидни допълнителни условия за плащане и политика за анулации, като те са неразделна част от описанието на конкретната оферта.
Предлаганите цени на хотелско настаняване са валидни единствено и само в момента на вашето посещение в секцията за „Резервации“. Те подлежат на промяна и са зависими от заетостта на конкретния хотел. „Феста Хотели“ АД си запазва правото да откаже постъпила, потвърдена и платена резервация в случай на непредвидена ситуация.

2. Цени.
Цените на хотелско настаняване подлежат на промяна във всеки един момент и могат да бъдат повлияни от заетостта на хотела и търсенето в различните периоди от годината. Всички цени за хотелско настаняване в резервационната платформа включват ДДС. Цената за Вашия престой е гарантирана след завършване на резервационния процес и получаване на потвърждение с номер на резервация и предплащане. „Феста Хотели“ АД си запазва правото да анулира потвърдена и платена резервация, в случай на установена злоупотреба.
Избраната от Вас крайна цена е на човек, на ден и за конкретното помещение, с включен туристически данък и ДДС. В случай, че по времето на Вашия престой използвате допълнителни услуги, които не са посочени в описанието на избрания тип стая и оферта /консумация в заведения, паркинг, минибар и др. /, то следва те да бъдат заплатени на място в хотела.
Промоционалните цени за хотелско настаняване не могат да бъдат комбинирани с други актуални оферти или отстъпки. Цените не включват комисионна за туроператори или други лица.

3. Условия за плащане и политика за анулации на резервации във „Феста Хотели“.
Резервацията Ви се счита за потвърдена след заплащане на изискуемия депозит посочен в резервационната бланка или съответната оферта. Резервацията може да бъде гарантирана с кредитна карта или предплатена по банков път. Банковите сметки в BGN и EUR на всеки един от хотелите са изписани в потвърждението на резервацията.

4. Настаняване на деца и предоставяне на допълнителни легла.
Всеки хотел от веригата си запазва правото да реши дали конкретния тип помещение предоставя възможност за поставяне на допълнително легло.
Деца до 1,99 години се настаняват без допълнително заплащане;
Първо дете от 2 до 12,99 год. на допълнително легло с двама пълноплащащи възрастни се настанява безплатно.
Второ дете от 2 до 12,99 год. на допълнително легло с двама пълноплащащи възрастни доплаща 50% от цената на възрастен на ден.
Дете от 2 до 12,99 год. на редовно легло с един възрастен доплаща 50% от цената на възрастен на ден.
Дете от 2 до 12,99 год. на допълнително легло с 1 възрастен и 1 дете  доплаща 50% от цената на възрастен на ден.
Трети възрастен на допълнително легло доплаща 30% от цената на възрастен.

5. Настаняване и освобождаване на помещенията.
Часът за настаняване във „Феста Хотели“ е след 14:00 часа. Всяко пристигане преди този час ще бъде съобразено със заетостта на хотела. Времето на освобождаване на хотелската стая е 12:00 часа. Всяко освобождаване на стаята след стандартно регламентирания час се съобразява със заетостта на хотела.
Късно напускане след 12:00 часа трябва да бъде заявено предварително в писмен вид или на рецепцията в съответния хотел. Потвърждава се при възможност от страна на хотела. Начислява се допълнително като конкретното помещението се тарифира по 10 лв. на час след 12.00 часа. За допълнителна информация се свържете с директно с рецепцията на хотела.

6. Ползване на външен паркинг и подземен гараж.
Паркирането на автомобили се осъществява срещу заплащане. За всеки един хотел от веригата цената е различна. За допълнителна информация и резервация на паркомясто се свържете с избрания от вас хотел.

7. Домашни любимци.
Допускането на домашни любимци на територията на „Феста Хотели“ не е позовлено.

8. Пушенето на територията на хотела е забранено.
При неспазване на това изискване ще Ви бъде начислена такса от 100 EUR за допълнително почистване.

9. Политика за защита на личните данни.
„Феста Хотели“ АД се явява администратор на лични данни по смисъла на ЗЗЛД и обработва личните данни на Потребителя за изпълнение на своите задължения във връзка с извършената от Потребителя резервация.
Политиката за защита на личните данни на „Феста хотели“ АД урежда вида на информация, която се събира от Потребителите, начина на нейното събиране и целите на нейното използване.
Предоставените лични данни са напълно защитени и се използват с цел маркетингов анализ и по-добро разбиране на потребностите на Потребителите и съответно подобряване на качеството на предлаганото обслужване. Без личните данни на потребителите интернет резервационната система не би могла да се използва за извършване на резервации.
“Феста Хотели“ АД не предоставя името и е-майл адреса, който потребителят е посочил при извършване на резервацията, на трети лица с цел изпращане на търговска информация..

 

За повече информация:

+359 700 144 22

+359 2 818 97 50

e-mail: sales@festahotels.com